AGX Lab som grossist

AGX Lab tilbyde forskellige typer test for skimmelsvamp til virksomheder og offentlige institutionerVi analyserer hver dag rigtig mange skimmelsvamp-prøver, så vi har stor erfaring – og de laveste priser i Danmark. De test vi ikke selv producerer, indkøbes i store partier direkte fra anerkendte producenter.

Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser. Det skyldes, at vi har et højt volumen på vores eget laboratorium og at vi med samarbejdspartnere indkøber i meget store partier. Det betyder, at vi kan forhandle os til særdeles attraktive priser.

Pt. tæller paletten af produkter:

  • PRO-Clean
  • Mycometer-Surface skimmelsvamptest (inkl. og excl. analyse på eget laboratorium)
  • Skimmelsvamp lufttest med rapport (inkl. analyse på eget laboratorium)
  • Gør-det-selv skimmelsvamp lufttest
  • Mycometer-Air skimmelsvamptest (inkl. og excl. analyse på eget laboratorium)

Vi er allerede leverandør til en lang række ingeniør- og målevirksomheder i Danmark. Skal vi også være leverandør til dig?

NB! Intet salg til private. Her henvises i stedet til RadonHuset.

Kontakt os
Har du behov for at analyseret skimmelsvamp-prøver eller ønsker du at reducere din virksomheds indkøbspriser for hurtige test for skimmelsvamp mv., så kontakt os for at høre nærmere om muligheder og priser.

AGX Lab
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup
Tlf. 31 11 90 00
E-mail: info@agx.dk.

Har du behov for at teste indeklimaet, f.eks. i forbindelse med undersøgelser/udbedringer hos en kunde, henvises ligeledes til RadonHuset, der kan hjælpe med at teste alle indeklimaproblematikker ude hos kunden. Det kan du læse meget mere om her.