Skimmelsvamp lufttest med og uden analyse

Lufttest med rapport

Som virksomhed kan du købe skimmelsvamp lufttest direkte hos AGX Lab. Lufttestene kan fås i to forskellige udgaver: Med analyse og som gør-det-selv test.

Med en skimmelsvamp lufttest undersøges luften i et lokale for indhold af spiringsdygtige skimmelsvampe. Dermed får man en god indikation af, om der er skimmel i rummet.

Testen består af en sedimentationsplade (petriskål) med låg. Når et lokale skal testes for skimmelsvamp i luften, placeres testpladen i rummet, hvorpå låget tages af en time. Efterfølgende sættes låget på og testen sendes retur til os for analyse af mængde og artsbestemmelse.

Selve testpladen er forsynet med klistermærke med en kode, der allerede er registreret i vores system. Det betyder, at vi allerede har de nødvendige oplysninger for at kunne sende analyserapporten retur. Hvis testdato og –sted er oplyst, når vi modtager testen på laboratoriet, vil det også fremgå af rapporten.

Også uden analyse

Skimmelsvamp lufttest-pladerne kan også købes i en udgave, der ikke skal analyseres. Her skal man i stedet selv optælle antallet af kolonier, der er vokset frem på sedimentationspladen.

Optællingen bør foretages 4-5 dage efter testen er taget – på samme måde som beskrevet ovenfor. Testen bør i de 4-5 dage opbevares mørkt og ved stuetemperatur – f.eks. i en skuffe.

NB! Intet salg til private. Hvis du som privatperson ønsker at købe lufttest inkl. analyse, kan du købe dem her, mens gør-det-selv lufttest kan købes her.

Kontakt os
Som virksomhed kan du købe lufttest, både med og uden analyse, direkte hos os. Kontakt os for muligheder og priser.

AGX Lab
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup
Tlf. 31 11 90 00
E-mail: info@agx.dk.