Mycometer-skimmeltest

Analyse af Mycometer-test for synlig skimmelsvampVi sælger både Mycometer-Air og –Surface test, med analyse inkluderet, direkte til erhverv.

Luft- og overfladetestene fra danske Mycometer må i dag betegnes som de facto standarden, når det gælder hurtige og præcise test for skimmelsvamp, hvor det er nødvendigt at kunne dokumentere resultatet. F.eks. i forbindelse med skimmelsaneringer.

Mycometer-Air

Mycometer-Air testen er en dansk udviklet metode til kvantificering af skimmelsvamp i luft. Der anvendes en patenteret teknologi, der er hurtig og meget sensitiv. Som den eneste metode til at måle skimmelsvamp i luften er Mycometer-Air valgt til brug i den danske indeklimastandard DS-3033.

NB! For at kunne udføre Mycometer-Air testen kræves en særlig luftpumpe, der kan suge luften gennem det lille filter, som opsamler skimmelpartiklerne i luften.

Mycometer-Surface

Med Mycometer-Surface testen kan du af- eller bekræfte om der er skimmelsvamp på en materialeoverflade. Der anvendes en patenteret teknologi, der meget præcis og følsom, hvorfor der ingen tvivl er om udfaldet af testen.

NB! Intet salg til private. Som privatperson kan du købe Mycometer-Surface test inkl. analyse her.

Kontakt os
Som virksomhed kan du købe Mycometer-skimmeltest direkte hos os, f.eks. til anvendelse i forbindelse med egenkontrol ved skimmelsaneringer. Testene sælges inkl. analyse på vores eget laboratorium. Ved gentagne køb, er vores priser væsentligt under Mycometer-standardpriserne. Kontakt os for tilbud.

AGX Lab
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup
Tlf. 31 11 90 00
E-mail: info@agx.dk.