PRO-Clean – hurtig test for skimmelsvamp

PRO-Clean testen er populær blandt skimmelsvamp-eksperterMed PRO-Clean testen kan du på blot fem minutter teste om et område er frit for skimmelsvamp. Testen er velegnet som kontrolprøve efter f.eks. afrensning for skimmel.

PRO-Clean testen, der er udviklet af den amerikanske rumfartsorganisation, NASA, er endnu relativt ny på markedet. Testen udmærker sig bl.a. ved at kunne give svar i løbet af kun fem minutter. Samtidig er testen meget følsom.

Det betyder, at du kan være temmelig sikker på, at et testet område er frit for skimmelsvamp, hvis resultatet af testen er negativt. Derfor er PRO-Clean testen da også særdeles populær blandt skimmelsvamp-eksperter.

Viser testen, at der er skimmelsvamp (positivt udslag), kan du på en farveskala nemt selv aflæse, hvor meget der er. Det er blot at sammenligne farven i væsken med farveskalaen på holderen.

PRO-Clean er ikke velegnet til at teste på et meget støvet område. Heller ikke hvis der tale om et uldent eller meget begroet område. I disse tilfælde vil man nemlig risikere falsk indikation på skimmelsvamp.

Da der er tale om en enzymtest, der tjekker for protein i eventuel skimmelsvamp, kan testen fejlagtigt give udslag for skimmelsvamp. F.eks. hvis der er proteiner fra f.eks. fedtstof, madrester eller lignende på testområdet.

PRO-Clean giver dig ikke svar på, hvilke typer skimmelsvamp, der eventuelt er tale om.

NB! Intet salg til private. Hvis du som privatperson ønsker at købe PRO-Clean, kan du f.eks. købe dem her.

Kontakt os
Som virksomhed kan du købe PRO-Clean direkte hos os, hvad enten du selv vil benytte dem til f.eks. kontrol for skimmelsvamp eller til videresalg. Der sælges kun i hele poser á 25 stk. Kontakt os for tilbud.

AGX Lab
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup
Tlf. 31 11 90 00
E-mail: info@agx.dk.