Om os

AGX Lab foretager analyser af skimmelsvamp-test. Vi foretager både mikroskopiske analyser og analyser af Mycometer-testAGX Lab foretager analyser af skimmelsvamp-test. Vi foretager både mikroskopiske analyser og analyser af Mycometer-test.

En bioanalytiker med lang erfaring står for de mikroskopiske analyser, mens certificerede teknikere står for analyser af Mycometer-test. Bioanalytiker og teknikere på vores laboratorium står desuden for at udarbejde rapporter med resultaterne.

AGX Lab, der er en del af AGX Nordic ApS, sælger desuden forskellige typer test for skimmelsvamp til virksomheder og offentlige institutioner.

Om AGX Nordic ApS

AGX Nordic har været på det nordiske marked i mere end 10 år og har flere gange været Gazelle-virksomhed, hvilket vi selvfølgelig er stolte af. Vi sætter en ære i at at tilbyde professionel rådgivning, laboratorie- og gør-det-selv test, analyser/rapport og håndværksydelser indenfor bl.a. indeklima, sanering og ventilation.

Blandt vores specialer er test, rådgivning og udbedring af radon og skimmelsvamp, desinficering af bygninger og enkeltrum, TVOC-måling og -udbedring, formaldehyd-målinger og -rådgivning, bekæmpelse af skadedyr, indeklima-undersøgelser og rådgivning samt etablering og vedligehold af ventilation.

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti. Desuden har vi alle lovpligtige godkendelser og certifikater.