Om os

AGX ApS deler lokaler med Ammongas A/S i GlostrupAGX Lab foretager analyser af skimmelsvamp-test. Vi foretager både mikroskopiske analyser og analyser af Mycometer-test.

En bioanalytiker med lang erfaring står for de mikroskopiske analyser, mens certificerede teknikere står for analyser af Mycometer-test. Bioanalytiker og teknikere på vores laboratorium står desuden for at udarbejde rapporter med resultaterne.

AGX Lab, der er en del af AGX ApS, sælger desuden forskellige typer test for skimmelsvamp til virksomheder og offentlige institutioner.

Om AGX ApS

AGX ApS er udsprunget af AJ-HealthTech ApS, der bl.a. driver RadonHuset.dk og AG-SkimmelsvampTest.dk. AGX favner bredt indenfor håndværksydelser, rådgivning og laboratorieanalyser af indeklima-test. Desuden sælger vi indeklima-test til erhvervslivet.

AGX ejer og driver pt. AGX Byg, AGX Lab og AGX Radon.

Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor tager vi os godt af dem og med stort, socialt ansvar. Alle vores medarbejdere er højt uddannede inden for hver deres felt og har mange års erfaring. Rådgivende/udførende medarbejdere følger markedet tæt og tager mindst ét ekstra kursus om året, så de holder sig ajour med den nyeste viden.

Vores medarbejdere arbejder ikke på akkord. I stedet får de den tid, der er nødvendig for at kunne udføre arbejdet bedst muligt. De sørger alligevel altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Derfor kan vi, med stolthed, yde den bedste service og højeste kvalitet.

AGX har selvfølgelig alle, lovpligtige certifikater. Vi ansætter kun de dygtigste folk inden for deres respektive fagområder, ligesom vi sørger for de bedste materialer, det bedste værktøj og de bedste test.

Kontakt os gerne for en snak eller hvis du har spørgsmål. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.